PowerUp Prospect. Pret si Pareri

PowerUp Prospect. Pret si Pareri
5 (100%) 1 vote

Este un produs ușor de folosit și de mare folos pentru cei care vor să-și sculpteze corpul. Are echilibrul perfect de carbohidrați și proteine de care aveți nevoie. A fost creat în urma cercetărilor care au demonstrat că nutriția corespunzătoare contribuie mai mult la dezvoltarea masei musculare (60%) decât antrenamentul propriu-zis (40%). Prin urmare, distribuția nutrienților din PowerUp este: 60% carbohidrați, 30% proteine și 10% grăsimi. Astfel, produsul îi dă organismului toți nutrițienti de care are nevoie.

Acest supliment vă va ajuta să vă definiți musculatura ajutându-vă să ardeți grăsimea mai repede accelerând lipoliza. Consumând grăsimile, organismul dumneavoastră va dispune de cantități mai mare de nergie. Combinația aparte de proteine, macroelemente și microelemente vă va tonifia corpul în întregime fără să aibe efecte secundare. Utilizând acest produs veți avea mai multă energie pentru antrenamente permițându-vă să lungiți durata acestora.
Cumpara Power Up cu 50% reducere*pe site-ul official

Cum functioneaza PowerUp?

Power Up stimulează sinteza proteică din organism, mărește retenția nitrogenului în celulele musculare astfel mărind rata la care celulele musculare sunt produse. Drept consecință, mușchii se vor dezvolta și vor fi mai puternici mult mai repede.

Încă de când a fost creat în 1934, PowerUp s-a dovedit a fi foarte bun pentru antrenamente deoarece asigura organismului mai multă energie. Deoarece conține un complex hipercalori, produsul este absorbit foarte ușor de țesutul muscular. Cțnd este absorbit, produsul furnizează celulelor musculare o nouă sursă de energie.

În timpul antrenamentului este sențial să vă mențineți viteza și să nu obosiți. Acest produs vă ajută să le faceți pe amândouă eliminând senzația de oboseală în timpul antrenamentului. Astfel, veți putea face serii mai lungi de exerciții și avea rezultate mult mai bune.

Este foarte important ca mușchii să-și păstreze nivelul de definire. Astfel, acest supliment vă ajută să vă mențineți dimensiunea și puterea mușchilor și după o perioadă în care nu vă mai antrenați. Face acest lucru mărind retenția apei în mușchi.

Ingrediente Power Up si Compoziție

Power Up pentru masa muscular conține o serie de ingrediente speciale. Printre acestea se numără:

 • Cacauă: Este un ingredient important pentru acest supliment deoarece îi dă un gust plăcut și ajută proteinele să intre în organism. Pe lânga acestea, cacaua conține carbohidrați care sunt o sursă de energie pentru celulele musculare.
 • Tărâțe: Acest ingredient conține proteine care sunt esențiale pentru organism. Proteinele la rândul lor conține amino-acizi pe care organismul nu-i poate produce singur.
 • Hrișcă: Acest ingrediente conține carbohidrați, amino-acizi și proteine. Hrișca conține minerale și vitamine cum ar fi fier și zinc. Aceste vitamine și minerale vă vor ajuta mușchii să se menține și atunci când nu vă mai antrenați.
 • Spirulină: Este un complex de numeroase elemente. Spirulină accelereaza rata de dezvoltare a mușchilor aprovizionându-i cu vitamine, proteine și carbohidrați în permanență, fiind o dietă echilibrată care vă va îmbunătăți starea de sănătate.
 • Mazăre: Această legumă gustoasă conține toate proteinele de care are nevoie organismul. Proteinele sunt fundamental pentru organismul uman.
 • Orez brun: Acesta este unul dintre cele mai importante ingrediente. Orezul brun este o sursă extraordinară de energie pentru organism el având un complex de proteine, carbohidrați, grăsimi nesaturare, vitamine și minerale. Prin urmare, este perfect pentru antrenamente riguroase.

Toate aceste ingrediente sunt naturale și sunt folosite într-o combinație care le completează una pe cealaltă. Astfel, suplimentul poate avea rezultate în doar câteva zile.
Power Up site-ul oficial

PowerUp: instrucțiuni de utilizare

Puneți o lingură din acest supliment într-un pahar cu apă sau cu lapte degresat, amestecați bine și beți. Se recomandă să folosiți produsul cu 30 de minute înainte de antrenament. Să aveți grijă să folosiți produsul în fiecare zi, chiar și în zilele în care nu faceți antrenamente. Înainte de a folosi produsul să vă consultați cu un medic. Femeile însărcinate trebuie să se consulte cu un medic înainte de a folosi suplimentul. Dacă aveți probleme medicale este necesar să vă consultați cu un medic înainte de a folosi produsul.

De unde poti cumpara Power Up in Romania

Puteți cumpăra Power Up pentru masa musculara de pe site-ul oficial. Există numroase site-uri comerciale și farmacii online care susțin că vând acest produs. Să nu îl cumpărați de la aceste surse deoarece ele distribuie produse contrafăcute sau falsificate care vă pot afecta sănătatea. Prin urmare, asigurați-vă că achiziționați produsul doar de pe site-ul oficial. Doar așa vă veți putea feri de produse de proastă calitate.

Cum să faceți o comandă:

 1. Mergeți pe site-ul oficial al produsului
 2. Completați formularul de pe site
 3. Răspundeți la apelul făcut de un operator și furnizați adresa dvs.
 4. Suplimentul va fi livrat la adresa specificată
 5. Plata se face la sosire

Pret PowerUp

Acest produs are un preț foarte accesibil. Momentan, un pachet costă 219 lei în urma unei reduceri de preț de 50%. Prin urmare, puteți cumpăra 2 pachete pentru prețul unuia singur!

Pareri despre Power Up forum

Henry Thoreau, 28 de ani, spune:

“Mereu mi-a plăcut să fac fitness. Încă de când eram la facultate mergeam la sala în fiecare zi. În ciuda eforturilor mele, nu am reuși să fac progrese. Mușchii mei erau tot mici și slabi. L-am întrebat pe antrenorul mei ce pot să fac și el mi-a recomandat PowerUp. A avut efecte imediate, în doar câteva săptămâni au fost niște schimbări majore. Mușchii mei s-au dezvoltat enorm și erau mult mai puternici. Recomand cu mare încredere acest produs tuturor persoanelor care vor mușchi mai și puternici!”

Tammy Lin, 35 de ani, spune:

“Când eram mai tânără făceam modeling. Astfel, nu e de mirare că făceam fitness în mod regulat. Însă, după ce m-am căsătorit și am avut copii, m-am îngrășat. Mi-a fost foarte greu să slăbesc și mi-am întrebat un coleg de sală ce pot face și ea mi-a recomandat Power Up. Am cumpărat produsul și am fost uimită de rezultate. Am slăbit și arăt mai bine ca nicioadată!


Cumpara Power Up cu 50% reducere*pe site-ul official

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: