Power Up izkušnje, forum, mnenja

Power Up izkušnje, forum, mnenja
5 (100%) 1 vote

To je izdelek za povečanje mišične mase, ki je izredno enostaven za uporabo in zelo učinkovit. Zagotavlja vam popolno ravnovesje ogljikovih hidratov in beljakovin. Razvit je bil po znanstvenih raziskavah, ki so pokazale, da dobra prehrana zagotavlja 60% potrebne mišične mase, medtem ko vadba zagotavlja preostalih 40%. Zato Power Up za pridobivanje mišične mase vsebuje popolno ravnovesje hranil v razmerju 60% ogljikovih hidratov, 30% beljakovin in 10% maščob. To daje vašemu telesu vsa potrebna hranila za zdravo rast.

To dopolnilo vam prav tako pomaga izboljšati definicijo mišic. To doseže tako, da vam pomaga, hitreje izgubljati maščobo po vsem telesu. Izdelek pospešuje lipolizo. To je proces, s katerim se maščoba spremeni v energijo v telesu. Njegova kompleksna kombinacija beljakovin, makroelementov in mikroelementov popolnoma izklesa vaše telo. Deluje varno in učinkovito. Z uporabo tega izdelka lahko povečate raven energije v telesu. To vaše vaje spodbuja k boljšim, hitrejšim in dolgotrajnejšim rezultatom.
Kupi Power Up z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kako deluje Power Up?

Power Up deluje tako, da vam pomaga povečati mišično maso. Spodbuja proces sinteze beljakovin v vašem telesu. To dopolnilo poveča zadrževanje dušika v mišičnih celicah. Zaradi tega rastejo hitreje in se hitreje reproducirajo. Kot posledica vaše mišice hitreje rastejo in postanejo močnejše.

To dopolnilo vam pomaga vzdrževati visoko raven energije pri vaših treningih. Vse od kar je bil izdelek leta 1934 ustvarjen, se je Power Up izkazal za učinkovitega pri povečanju ravni energije v vašem telesu. Vsebuje hiperklorični kompleks. Zaradi tega se dopolnilo zelo enostavno absorbira v mišična tkiva. Ko se to zgodi, je obnovljen vir vaše notranje energije. Z uporabo te strukture vam dopolnilo pomaga pri kopičenju mišične mase po zelo visoki stopnji. To dopolnilo poveča zdravje vašega telesa in vam omogoči izklesano telo!

Med telovadbo, je zelo pomembno ohraniti hitrost in vzdržljivost. To dopolnilo vam pomaga doseči prav to. Pri vaših treningih odpravlja utrujenost. Na ta način lahko naredite več ponovitev na serijo. Pomaga vam povečati rezultate vaše vadbe.

Zadržanje mišičnega tonusa je zelo pomembno. Zato ta dodatek pomaga ohranjati velikost, obliko in moč vaših mišic, tudi če ne telovadite. Povečuje zadrževanje vode v mišicah. To pomaga ohranjati njihovo splošno obliko in velikost. Na ta način lahko izgledate odlično in ostanete močni tudi, ko niste v telovadnici.

Sestavine Power Up

Power up je izdelan iz skupine posebnih sestavin, ki vključujejo:

 • Kakav: To je zelo pomembna sestavina v tem dodatku. Kakav doda okus in omogoči beljakovine, ki so potrebne za obnovitev mišične mase. Ta dodatek vsebuje tudi ogljikove hidrate, ki obnovijo energetske zaloge vaših mišičnih tkiv. Na ta način poveča vašo vzdržljivost.
 • Otrobi: Ta sestavina dodatka vsebuje popolne beljakovin. Otrobi zagotavljajo proteine, ki vsebujejo vse potrebne aminokisline, ki jih vaše telo potrebuje. V osnovi gre za tiste, ki jih telo samo ne more obnoviti. Zato otrobi povečajo vašo splošno sposobnost za športne aktivnosti.
 • Ajda: Ta sestavina Power Up-a zagotavlja močno kombinacijo ogljikovih hidratov, aminokislin in beljakovin. Ajda telesu dodaja minerale, kot so vitamini, železo in cink. Zato pomaga povečati obliko in velikost mišic, tudi ko ne telovadite.
 • Spirulina: To je kompleks več komponent. Spirulina izboljša hitrost rasti mišic, saj hkrati zagotavlja vitamine, beljakovine in ogljikove hidrate. Na ta način zagotavlja uravnoteženo prehrano, ki spodbuja vaše splošno zdravje.
 • Grah: Ta okusna zelenjava vsebuje vse beljakovine, ki jih vaše telo potrebuje. Beljakovine so znane kot hranila za gradnjo telesa. Grah vašemu telesu zagotavlja to hranilo.
 • Rjavi riž: Ta sestavina je ena najpomembnejših za visoko kakovostno prehrano. Rjavi riž zagotavlja telesu dovolj energije. Vsebuje kompleksno kombinacijo beljakovin, ogljikovih hidratov, nenasičenih maščob, mineralov in vitaminov. Zato zagotavlja vse, kar potrebujete za intenzivno in učinkovito vadbo.

Vse sestavine so popolnoma naravne. Prav tako so kombinirane na popoln način, ki povečuje njihovo splošno učinkovitost. Zato naredijo dopolnilo tako učinkovito, da so rezultati vidni že po nekaj dneh uporabe.
Kupi Power Up z 50% popustom*na uradni spletni strani

Navodila za uporabo Power Up

Power Up za pridobivanje mišične mase je zelo enostaven za uporabo. Vse, kar morate storiti, je da vzamete 1 žlico tega dodatka. Nato ga zmešajte s kozarcem vode ali posnetega mleka. Ko ste to storili, premešajte in zaužijte mešanico. To je treba storiti 30 minut pred treningom. Poskrbite, da boste to mešanico uživali vsak dan, vključno z dnevi, ko ne boste telovadili. To poveča vaš mišični tonus in izboljša ohranjanje velikosti in mišične moči. Preden začnete uporabljati ta dodatek, se prepričajte, da ste se posvetovali z zdravnikom. Noseče ženske morajo dobiti zdravniško mnenje, preden vzamejo to dopolnilo. Prav tako se posvetujte z zdravnikom, če imate kakšne zdravstvene težave.

Kje kupiti Power Up v Slovenija

Power Up lahko kupite na njegovi uradni spletni strani. Obstaja veliko drugih spletnih trgovin in spletnih lekarn, ki trdijo, da prodajajo ta dodatek. Ne kupujte od njih. To je zato, ker prodajajo ponarejen izdelek. Uporaba ne bo pomagala doseči vaših športnih ciljev. Zato poskrbite, da boste ta dodatek kupili samo preko uradne spletne strani. Tako boste zagotovili, da boste dobili dopolnilo visoke kvalitete, ki bo prineslo vse želene rezultate.

Kako naročiti to dopolnilo:

 1. Poiščite uradno spletno mesto izdelka
 2. Izpolnite obrazec, ki ga najdete tam
 3. Odgovorite na klic operaterja in navedite vaš naslov
 4. To dopolnilo bo dostavljeno na naslov, ki ste ga navedli
 5. Plačilo izvedete po prejemu izdelka

Power Up cena

Ta izdelek je cenovno zelo dostopen. Paket lahko kupite že za 39 €. To je znižana cena, ki vam prihrani do 50% prvotne cene. Tako lahko danes kupite celo dva paketa za ceno enega!

Mnenje Power Up Izkušnje

Henry Thoreau, 28 let, pravi:

“Vedno sem oboževal fitnes. Že od študentskih let vsak dan hodim v telovadnico. Kljub mojemu trudu nisem videl nobenega napredka. Moje mišice so bile še vedno majhne in šibke. Za nasvet sem vprašal svojega trenerja in predlagal mi je, da uporabim Power Up za pridobivanje mišične mase. To dopolnilo je neumudoma pričaralo rezultate. Po nekaj tednih uporabe je bil napredek več kot očiten. Mišice so se povečale, prav tako pa moja moč. To dopolnilo priporočam vsakomur, ki hoče velike, močne mišice!”

Tammy Lin, 35 let, pravi:

“Pri mlajših letih sem bila model. Zato sem se redno ukvarjala s fitnesom in telovadila. Vendar, ko sem se poročila in dobila otroke, je moje telo pridobilo kar nekaj kil. Pred kratkim sem spet začela s telovadbo v upanju, da bom ponovno pridobila izklesano telo. Zelo težko se je znebiti maščobe. Vprašala sem prijateljico iz fitnesa, kako je ona pridobila mišice in priporočila je Power Up. Izdelek sem že prejela, trenutno pa se čudim nad fantastičnimi rezultati. Zdaj sem bolj vitka in močnejša kot prej!”


Kupi Power Up z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: